O nama

DENTAL CENTAR DR.ZOVKO

250x167px_1Privatnu ordinaciju pokrenuo sam 1983. godine, nakon završetka Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, obavljenog obaveznog stažiranja i položenog stručnog ispita. 1984. godine dobio sam priliku provesti neko vrijeme na University of Connecticut, što je bitno utjecalo na moj način razmišljanja i rada. Shvatio sam važnost i smisao orijentacije prema pacijentu kao osobi koja poklanja veliko povjerenje odabranom liječniku i obveze koja time nastaje za samog liječnika. Nastojao sam tu spoznaju prenijeti i mojim suradnicima kako bismo, zajedničkim pristupom, stvorili okruženje u kojem svaki naš pacijent može i mora dobiti, prije svega, detaljnu informaciju o svom oralnom zdravlju i sam odabrati, uz našu pomoć i savjet, odgovarajuću terapiju. 2009. proširili smo se prostorno, preselivši na današnju lokaciju i, od tada, naš ordinacijski tim čine dva doktora i dvije asistentice. Uz nas postoje i drugi suradnici koji obično nisu u kontaktu s pacijentima, ali koji čine neophodnu sastavnicu našeg tima. Redovito pratimo znanstvene spoznaje i klinička istraživanja i dostignuća u dentalnoj medicini i svim njenim granama no, posebnu pozornost posvetili smo oralnoj implantologiji. 2013. po izboru Jutarnjeg lista, proglašeni smo jednom od top 5 stomatoloških ordinacija u Hrvatskoj izabranoj od strane struke.

 

120x150px_1

Dalibor Zovko dr. dent.med.

Dalibor Zovko dr. dent.med. diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 1980. godine. Niz godina proveo je na različitim stručnim usavršavanjima (University of Connecticut, Hartford, Conn., USA;  St Apollonia, Cantu, Italia, Städisches Klinikum Karlsruhe, Klinik für Mund, Kiefer und Gesichtschirurgie, Karlsruhe, Deutschland; Privat Zahnklinik Schloss Schellenstein, Olsberg, Deutschland). Specijalistički ispit iz implantologije položio pri DGZI-GBOI (German Board of Oral Implantology), a 2015. godine stekao je akademski stupanj magistra znanosti u implantologiji i dentalnoj kirurgiji na IMC (International Medical College) Münster, Deutschland.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine i DGZI-GBOI.

 

120x150px_2

Ingrid Solić dr.dent.med.

Ingrid Solić dr.dent.med. diplomirala je ne Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 1990. godine. U našem je timu od 1992. Članica je Hrvatske komore dentalne medicine. Stručno se usavršavala na brojnim predavanjima i seminarima. Posebno je motivirana za rad s djecom. Detaljnije smo njezin pristup opisali u poglavlju Dječja stomatologija.

 

 

ivana-ivcevic

Ivana Ivčević

Zubotehničku školu je završila 2002. godine u Bjelovaru, obavezni staž završila je u Domu zdravlja „Centar“, uspješno položila državni ispit i od tada radi kao dentalna asistentica s licencom Hrvatske komore dentalne medicine, koje je članica. Spoznaju da se radi o poslu koji je zahtjevan, koji traži puno strpljenja, potvrdila je u svakodnevnom radu. Svake godine se usavršava u različitim edukacijskim programima.

 

 

120x150px_4

Suzana Češković

Srednju medicinsku školu završila je u Zagrebu, 1992. godine. Prvo radno iskustvo stekla je na Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva) gdje je provela tri godine. Narednih dvanaest godina radila je kao dentalna asistentica u privatnoj stomatološkoj poliklinici, a zadnje četiri godina asistira, uči i stiče nova iskustva u našem timu.